Stora elbilar för hela familjen. Ny lista.

Publicerat 10 februari 2023 under kategorin Biltips

-

Morgondagens bil är här, vi har alla hört och sett elbilarnas framgång. Det kan dock vara svårt att få plats med hela familjen i en liten elbil som är gjord för storstäderna. Vilka elbilar finns det som är till för hela familjen, semesterpackningen eller hundarna? Det ska vi reda ut i dagens artikel. Låt oss kolla på stora elbilar – för hela familjen!

Rymliga och stora elbilar

Smått, kompakt och smidigt är bra för storstäder där man inte får plats med större bilar. Men vill vi ha med oss hela familjen, semesterpackningen, alla husdjuren? – Då behövs en större bil!

Idag ska vi se vilka stora elbilar som finns på marknaden och hur de kan passa dig! 

Volkswagen ID.4

Volkswagens ID.4 är en rymlig och stilren stadsbil – med plats för all din packning! Volkswagen ID.4 passar perfekt till dig som åker med hela familjen men som vill behålla trivseln och känslan av en premium-bil. Med dragkrok, panoramatak och en minimalistisk, modern interiör är detta den perfekta bilen för familjens alla utflykter. ID.4 har en 150 kW-motor som ger motsvarande 204 hk och en räckvidd på 500 km vid fulladdning. Med deras snabbladdning får du upp till hela 320 km körning på endast 30 minuters laddning! 

Volkswagen ID.4 är verkligen bilen för dig som vill ha den berömda Volkswagen-känslan i ett familjepaket. Ta med hela familjen i stil, läs mer om Volkswagen ID.4 här!

Tesla Model X

Tesla har länge legat på topp av elbilsmarknaden. Du är säkert bekant med modeller som “Model S” och “Model 3”. Idag ska vi kolla på deras stora bil – Tesla Model X! Denna bil från Tesla är den perfekta familjebilen, med en stilren, modern och rymlig interiör kan du åka med hela familjen och semesterpackningen i stil och komfort! Tesla Model X har en räckvidd på hela 543 km på en fulladdning och gör 0-100 på endast 3,9 sekunder. Väljer du Plaid-modellen så kommer du upp i 100 på 2,6 sekunder och maxeffekten, mätt i hästkrafter, uppges till hela 1020 hk! Tesla Model X kan lasta hela 2577 liter, vilket gör detta till den perfekta familjebilen för dig som gillar framåttänkande teknik!

Med en stilren och sportig exteriör – och en lika imponerande minimalistisk, modern och premium interiör, passar Model X hela familjen! Det finns även en skärm på baksidan av mittkonsolen så att barnen kan se på film under resan! Läs mer om Teslas Model X här!

Polestar 3

Polestar 3 är den perfekta familjebilen för dig som vill resa i ett högteknologiskt och minimalistiskt mästerverk. Bilen har en fantastisk väghållning och prestanda som överträffar! Med ett vridmoment på hela 910 Nm och effekt upp till 517 hk är denna familjebil kraftfull! Polestar 3 gör 0-100 på endast 4,7 sekunder och du får en räckvidd på upp till 560 km på en fulladdning. 

Med Polestar 3 får du en modern, högteknologisk och minimalistisk interiör med ett ljudsystem från Bowers & Wilkins. Designen invändigt är stilren och kommer i ett ljust och ett mörkt utförande. Utöver detta höjer Polestar sin premiumkänsla med panoramatak och en 14,5 tums centerdisplay. Polestar 3 är familjebilen för dig som vill ha skandinavisk lyx och design i ett stort kraftpaket. Läs mer om Polestar 3 här!

Mercedes-Benz EQB

Mercedes-Benz EQB är familjebilen för dig som vill åka i ett högteknologiskt premiumpaket. Denna stora familjebil är rymlig, elegant och klassisk i sin design. Mercedes-Benz EQB har upp till 215 kW elektrisk motor, motsvarande hela 292 hk, och upp till 520 Nm vridmoment. Räckvidden på denna elbil är upp till hela 421 km på en fulladdning. 

Exteriört ser EQB ut precis som förväntat från Mercedes-Benz. Det är en klassisk och stark design med en självsäker aura. Bilen är även utrustad med takrails och har ett panoramatak för att släppa in ännu mer ljus. 

Även interiört ser vi Mercedes-Benz sätta stämpeln på vad premium innebär. EQB:n är högteknologisk, rymlig och stilren! Mercedes-Benz EQB är den perfekta stora elbilen för dig som vill resa i stil och komfort. Läs mer om Mercedes-Benz EQB här!

Skoda Enyaq iV

Skoda har länge varit en stark spelare bland bilmärken, och de är nu tillbaka med sin helt elektriska Enyaq iV. Skoda Enyaq kommer i flera olika utförande, förutom basmodellen Enyaq iV 80 så finns det även en mer utrustad 80x och sportigare variant som heter Enyaq RS iV.

Skoda Enyaq iV är en stilren, modern och självsäker elbil som passar hela familjen! Du kommer hela 492 km på en fulladdning och kan utrusta bilens elektriska motor upp till motsvarande 265 hk! Skoda Enyaq iV är fullproppad med teknik och har en elegant och stilren interiör. Med Skoda Enyaq iV ligger fokus på stil, säkerhet och funktion! Detta är den perfekta bilen för dig som vill ha en modern, sportig och stilren elbil i toppklass. Läs med om Skoda Enyaq iV här!

Behöver du hjälp med finansiering?

Är du nu redo att investera i en elbil som passar hela familjen? Eller har du andra funderingar om vad man bör tänka på vid val av bil? Vi hjälper dig att finansiera köpet. Ansök om lån direkt här! 

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Dags för en
road trip?

-

Se då till att du sitter i en säker bil. Vi hjälper dig att finansiera bilköpet till en låg månadskostnad.