MyMoney - dela upp livets stora köp
Har du en dröm du vill förverkliga? Oavsett om du behöver finansiera ett bilinköp, bostadsrenovering eller något annat, så hjälper vi på MyMoney dig. Hos oss kan du tryggt och smidigt låna pengar genom att ansöka online.
Ansök om lån
Det ska vara enkelt och samtidigt kännas säkert att låna pengar. Med hjälp av vår erfarna och kunniga personal får du hjälp att hitta rätt lösning för just dig.
Genom vårt samarbete med Sambla så ökar dina chanser för ett beviljat lån.
Det är gratis och du förbinder dig inte till något. Givetvis kan du ansöka både på dator eller smartphone, och när vi har behandlat och beviljat din ansökan kan du enkelt signera avtalet med BankID.
Hur mycket kan jag låna?
Räkna på ditt lån i vår kalkylator och se vilken ränta och månadskostnad du kan få. Månadskostnaden är preliminär och visar ungefär vad lånet kostar hos oss. Kostnaden är baserad på en exempelränta, valt lånebelopp och återbetalningstid. Vilken ränta du får och exakt vad din månadskostnad blir kan du ta reda på när du ansöker om ett lån.
Lånebelopp
10 000 kr
Din månadskostnad
Från 103 kr
Total lånekostnad:
14 763 kr

för lånebelopp, ränta & avgifter

Lånebelopp:
10 000 kr
Räntekostnad:
4 763 kr
Avgifter:
0 kr
Exempelränta *:
6.94 %
Din amorteringstid:
144 månader
Typ av lån:
Annuitetslån

* Månadskostnaden är beräknad på en exempelränta. Räntan är rörlig och sätts individuellt efter sedvanlig kreditprövning, månadskostnaden kan bli både lägre och högre än i exemplet.