Ansök om lån

Leasa en miljöbil – både ett praktiskt och etiskt val Publicerat 15 februari 2017 under kategorin Finansiering

Dags att plocka ut en ny leasingbil på företaget? Det är värt att fundera på om din nästa firmabil kanske ska vara en elbil. Samtidigt som du får en snygg och modern bil, kan du köra den med gott samvete och minska den skada som bilar gör på vår miljö. Dessutom visar du öppet att ditt företag faktiskt bryr sig om miljön!

Det satsas stenhårt på elbilar och Vi Bilägare kunde avslöja i slutet av förra året att populära Kia Niro kommer som elbil år 2018! Läs mer här.


Se presentationen av Tesla Model 03 ovan.

Tesla Motors är jätten på elbilsmarknaden och i år kommer deras första budgetbil Model 03. Det är en spännande lansering och trots det billigare priset kommer denna bil vara lika snabb som övriga Teslor, och det ryktas om att ett fulladdat batteri kommer hålla i åtminstone 345 kilometer. Läs mer om bilen här.

Hybridbil – ett annat miljövänligt alternativ

Ett alternativ till elbil är så kallade hybridbilar. Det är miljöbilar som har två motorer – en elmotor och en som går på bensin eller diesel. Det är praktiskt eftersom bilen automatiskt kan skifta över till bensinmotorn om elen tar slut till exempel vid längre sträckor.

Vi hjälper dig med företagsleasing

Om du har fått ett leasingförslag från din bilhandlare så kikar gärna våra leasingexperter på det för att se till att du får bästa möjliga pris. Ring oss på 0770-17 60 60 eller fyll i namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig.

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

31 oktober 2017

5 tips till dig som vill skaffa företagsbil

Är du en entreprenör med ett företag i expansionsfasen? De flesta företagare når den punkt då de har behov av en företagsbil för att kunna ta sig runt till kundmöten eller pendla till sitt kontor. Är du redo att skaffa en företagsbil? Kanske är företagsleasing någonting för dig. Läs …Läs mer »

9 februari 2018

5 tips när du ska privatleasa bil

Man brukar säga att ungefär en av åtta privatregistrerade bilar leasas idag. Leasing är alltså ett vanligt fenomen och ett alternativ många överväger när det är dags att skaffa ny bil. Leasing är en av de stora trenderna när det gäller bilägande och det mesta tyder på att leasingavtal…Läs mer »

Visa allt i kategorin Finansiering

Stäng