Leasa en miljöbil – både ett praktiskt och etiskt val

Publicerat 15 februari 2017 under kategorin Finansiering

-

Dags att plocka ut en ny leasingbil på företaget? Det är värt att fundera på om din nästa firmabil kanske ska vara en elbil. Samtidigt som du får en snygg och modern bil, kan du köra den med gott samvete och minska den skada som bilar gör på vår miljö. Dessutom visar du öppet att ditt företag faktiskt bryr sig om miljön!

Det satsas stenhårt på elbilar och Vi Bilägare kunde avslöja i slutet av förra året att populära Kia Niro kommer som elbil år 2018! Läs mer här.


Se presentationen av Tesla Model 03 ovan.

Tesla Motors är jätten på elbilsmarknaden och i år kommer deras första budgetbil Model 03. Det är en spännande lansering och trots det billigare priset kommer denna bil vara lika snabb som övriga Teslor, och det ryktas om att ett fulladdat batteri kommer hålla i åtminstone 345 kilometer. Läs mer om bilen här.

Hybridbil – ett annat miljövänligt alternativ

Ett alternativ till elbil är så kallade hybridbilar. Det är miljöbilar som har två motorer – en elmotor och en som går på bensin eller diesel. Det är praktiskt eftersom bilen automatiskt kan skifta över till bensinmotorn om elen tar slut till exempel vid längre sträckor.

Vi hjälper dig med företagsleasing

Om du har fått ett leasingförslag från din bilhandlare så kikar gärna våra leasingexperter på det för att se till att du får bästa möjliga pris. Ring oss på 0770-17 60 60 eller fyll i namn och telefonnummer här så ringer vi upp dig.

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Dags för en
road trip?

-

Se då till att du sitter i en säker bil. Vi hjälper dig att finansiera bilköpet till en låg månadskostnad.