Ansök om lån

Så här enkelt fixar du bästa billånet! Publicerat 18 februari 2019 under kategorin Finansiering

Är det dags att köpa en ny bil eller är du på jakt efter din allra första? Att köpa en bil är ett stort, men mycket spännande beslut. Det gäller att hitta en bil som man verkligen trivs bra med. Eftersom bilköpet ofta blir en kostsam historia, är det många som behöver hjälp med finansieringen via ett billån. Hos MyMoney du kan ansöka enkelt  och smidigt om ett lån som passar just dig och din ekonomi. Hos oss får du dessutom alltid professionell vägledning under hela processen.

MyMoney jobbar hårt för att din låneansökningsprocess ska bli så smidig som möjligt. Några av våra stora fördelar är att du inte behöver någon kontantinsats i samband med lånet och du kan räkna med snabba utbetalningar. Du kan utan problem använda dig av BankID för att signera ditt lånelöfte. Lite smidigare än att vänta på traditionell post och fysiska papper.

På hemsidan finner du en riktigt smidig lånekalkylator där du själv kan se hur stor din månadskostnad kommer att bli beroende på hur stort belopp du önskar ansöka om. Kalkylatorn ger ett räkneexempel – för en mer personlig beräkning behöver du ta sig vidare i processen och fylla i dina personliga uppgifter. Ju mer detaljerad du kan vara, desto bättre. Hos MyMoney kan du räkna med experthjälp från våra experter som har mycket lång erfarenhet av billån. Alla våra låneansökningar behandlas inom loppet av 24 timmar. För att ansöka om ett billån behöver du ha fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige (eller varit i minst tre år), vara fri från betalningsanmärkningar samt ha en fast inkomst.

Här är några av fördelarna med att ansöka om billån hos MyMoney:

  • Enkel och snabb ansökningsprocess
  • Snabba utbetalningar
  • Svar på ansökan inom 24 timmar
  • Experter på billån hjälper dig
  • Du kan ansöka utan kontantinsats

Hur mycket du får låna beror på flera faktorer. Främst är det din taxerade inkomst som kommer att ha betydelse. Med en fast inkomst ökar givetvis chanserna att få det belopp som du önskar. Även nyanställda kan ansöka om ett billån hos MyMoney. Är du nyanställd och önskar ansöka kan du be din arbetsgivare att skriva ett arbetsgivarintyg som stöder dina inkomster. På så sätt är det enklare för oss att bedöma din betalningsförmåga i samband med din ansökan. Har du några tidigare betalningsanmärkningar spelar detta också roll vid bedömningen. Vi godkänner inte ansökningar från personer med betalningsanmärkningar. När anmärkningen är borta är du välkommen att ansöka om ett billån igen.

Billån med MyMoney – ett bra val

bästa billånet med mymoney

Ett bilköp ska vara en kul upplevelse och roligare blir det om vägen dit är smidig och enkel. MyMoney har lång erfarenhet och kunskap om vad kunderna söker och vi har satt ihop ett av de bästa billånen på marknaden. Du fyller enkelt i vilket lånebelopp du önskar ansöka om och därefter dina personliga uppgifter och uppgifter om din inkomst. Efter bara några timmar har du fått svar på din ansökan och kan därefter i lugn och ro och besluta om lånet är något som passar just dig. Genom ett enkelt knapptryck på din BankID signerar du lånet online och kan räkna med att sitta i din nya bil nästan direkt. Läs alla vanliga frågor och svar här!

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Visa allt i kategorin Finansiering

Stäng