Här är årets snyggaste sommarbilar – om du frågar oss!

Publicerat 4 juni 2020 under kategorin Bilinspiration

-

Årets snyggaste sommarbilar kommer här! Äntligen har sommaren anlänt och vad kan väl kännas bättre än att få köra runt i en fräck sommarbil? I denna artikel ger vi våra bästa tips på sommarbilar – begagnade eller fabriksnya. Häng med!

Sommarbilar – säsongsnjutning när den är som bäst!

sommarbil-2b

Ah, vinden i håret och ljumma sommarvindar! Vad är väl bättre än att ta en tur i sin sommarbil för att verkligen insupa den svenska sommaren? Att ha en sommarbil är verkligen något speciellt. En liten pärla som kommer fram när de kalla månaderna är förbi. 

Begagnade sommarbilar

Vill man njuta av både sommarbil och sommarsemester kanske man vill välja en billigare bil. Här är våra tips till dig som vill ha en schysst begagnad sommarbil! Söker du en veteran har vi några värdefulla tips i denna artikel.

BMW 3-serien

sommarbil-bmw3-3

En schysst begagnad sommarbil hittar du garanterat i BMW 3-serien. För runt 100 000 kronor kan du få en riktigt bra sommarbil. Skicket på bilen avgör såklart hur prisbilden ser ut. Om du behöver lite tips på saker att tänka på vid köp av begagnad bil kan du kolla här!

Volkswagen Bubbla

sommarbil-vwbubbla-4

Den här gamla pärlan var under en period en av Sveriges mest sålda bilar. Inte konstigt att den blev så populär med tanke på dess unika look. Med en gammal bubbla att glida i kommer du nog få många blickar längst vägen. Det här valet är kanske mest för en entusiast som gillar att mecka. Så värst många hästkrafter kan man ju inte räkna med så några längre körsträckor är kanske inte aktuellt. Men ack så häftig den är! Prisläget på Blocket just nu skiljer mycket men för 60 000-80 000 kronor kan du nog få en riktigt fin liten Bubbla! 

Mazda Miata

sommarbil-mazda-miata-5

Det här är verkligen en begagnad favorit! Mazda Miata finns det gott om på de svenska vägarna och begagnatmarknaden blomstrar för denna gulliga lilla sportbil. För en rimlig prislapp kan du få en relativt kraftfull liten bil att cruisa runt i. Prisläget på Blocket just nu landar på mellan 30 000-80 000 kronor beroende på ålder och skick. 

Fabriksnya sommarbilar

Tillhör man den skara som gillar nya bilar så kommer några av våra hetaste tips här.

MINI Cabrio

sommarbil-mini-cabrio-6

Varför inte fälla ner taket och njuta av solen i en sprillans ny MINI Cabrio? Här snackar vi unik stil! Baklyktorna flörtar med tillverkarens härkomst och har Union Jack-design, en liten men effektfull detalj. Finns i tre utrustningsnivåer; Essential, Experience och Maximise. Utgångspris från ca 260 000 kronor. 

Ferrari 812 GTS

sommarbil_ferrari_812_gts_7

Klart vi ska ha med en värsting på listan! För den som tänker gå all in på sommarbil kan väl en Ferrari 812 GTS knappast bli fel? En V12:a och 0-100 kilometer i timmen på mindre än 3 sekunder låter väl inte så dumt? Den här italienaren kan nog få vem som helst knäsvag! Prislappen? Tja, någonstans runt en halv miljon. Amerikanska dollar. Yikes!

Fiat 500C

Den här lilla pärlan är som gjord för stadsmiljöer! För en semester i city är Fiat 500C det optimala valet! I en nyproducerad 500C får du allt du behöver i en modern bil. En nätt och behändig stadsbil i unik design om du frågar oss! Priset startar på ca 150 000 kronor i basutförande.

Nu vet du kanske vilken sommarbil du är sugen på! Om du behöver ekonomisk hjälp för att kunna köpa din sommarbil kan du enkelt ansöka om billån här. 

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Dags för en
road trip?

-

Se då till att du sitter i en säker bil. Vi hjälper dig att finansiera bilköpet till en låg månadskostnad.