Läskigt stora SUV:ar – här är Monstermodellerna!

Publicerat 13 oktober 2021 under kategorin Bilinspiration

-

Går du i tankarna på att köpa en SUV? Här kommer ett skrämmande bra inlägg med allt du behöver veta om de största SUV:arna på marknaden. Med höstmörkret och vinterkylan i antågande, är en stor och otäckt rymlig SUV det perfekt valet! SUV passar perfekt för dig som är ute efter en bil som både klarar tuffare terränger och underlag, men som också har barnfamiljens och hobbyfantasternas alla nödvändiga attiraljer! Vi har listat upp flera ruskigt stora 2021 SUV-modeller för att du ska kunna investera i denna läskigt bra biltypen lagom till Halloween!

3 stora SUV:ar 2021

SUV Volvo XC90 

Volvo XC90 är en laddhybrid med en längd på 4953 mm som kan rymma upp till sju personer. Designad i Sverige följer modellen sann Volvo-anda, där säkerhet ligger i fokus. Modellen är utrustad med ett intelligent säkerhetssystem, 360° kamera och backvarningssystem. Med ett bagagesystem på upp till 1868 liter passar XC90 perfekt för den aktiva familjen! Läs mer om Volvos största SUV här.  

KIA Sorento 

KIA Sorento är en plug in hybrid som erbjuder innovativa lösningar som bland annat; Head-up-display, 360° kameraöversikt och dödavinkelnvarning. Dessutom ingår mer bekväma funktioner såsom trådlös mobilladdning och UVO Connect appen. Detta gör att du kan kontrollera bilen från din smartphone! Som KIAs allra största SUV har modellen en längd på  4810 mm, rymmer 7 sittplatser och ett bagage som kan rymma upp till 1988 liter. Vill du veta mer om KIA Sorento?  Klicka här!

SUV Toyota Highlander 

Hybridbilen Toyota Highlander är en nykomling till Europa i år, och är alltså Toyotas största SUV med en längd på 4950 mm. I Toyota Highlander finns det totalt tre sätesrader, vilket möjliggöra sittplatser för 7 personer och den har dessutom ett bagageutrymme på 1 909 liter. Som många andra är Toyota Highlander utrustad med touchskärm och digitala säkerhetsfunktioner, men erbjuder också till exempel Apple Carplay, som kopplar din Iphone till bilens alla media funktioner. Klicka här för att läsa mer om Toyota Highlander!

Amerikanska skräckinjagande SUVar!  

När det kommer till de skrämmande stora SUV:arna är det självklart amerikanska bilmärken som ligger i framkant. I ett land som värdesätter storlek erbjuder bilmärken som Ford, Lincoln, Cadillac och Chevrolet alla sina egna versioner av robusta SUV:ar. Oftast är det modeller som inte är lika vanliga i Europa, men vars storlek gör dem väl värda att nämna i vår lista! Forbes Magazine listar dessa som topp 3 maffigaste SUVarna 2021: 

1. 2021 Cadillac Escalade

Nu har den 5:e generationen av en 22-årig lång ätt anlänt. Cadillac Escalade är mycket vanlig bil på de amerikanska vägarna, men skymtas även stundvis i Europa. Cadillac Escalade kommer i två versioner, den “lilla” och den “större” förlängda versionen – Escalade ESV. Med en längd på  5382 mm respektive 5763 mm, har bilarna 7-8 sittplatser och har ett bagageutrymme som kan rymma upp till så mycket som 2 308 liter! Enorma SUVar helt enkelt. Spana in Cadillac Escalade och Cadillac Escalade ESV här. 

2. 2021 Lincoln Navigator

Näst på tur är Lincoln Navigator. 2021 årsmodell är en 5334 mm lång bil med treradiga säten som rymmer 7-8 personer. Som en av deras Luxury SUV:ar har Lincoln Navigator alla funktioner man kan tänka sig och mer därtill. Till exempel automatisk start när nyckelbäraren närmar sig, vilket innebär allt från upplysta dörrhandtag och framlampor till en projekterad dörrmatta som hälsar föraren välkommen. Den perfekta bilen för dig som vill ha den där lilla extra lyxen! Spana in Lincoln Navigator 2021 här!

3. 2021 Chevrolet Suburban

En stor familje-SUV på 5732 mm som fokuserar på skräddarsydd funktionalitet för dess förare. Bilen innehåller allt från touchskärm, kameraöverblick vid parkering, släpinställnings-funktioner och varningssystem så som automatisk nödbromsning och fotgängare detektor. Om alla sätena fälls rymmer bagaget så mycket som 4098 liter, med andra ord en bil som rymmer det mesta! Vill du läsa mer om Chevrolet Suburban 2021 klicka här!

Att investera i en SUV

Att köpa en SUV innebär en livsinvestering. Vare sig du väljer en mer standard SUV eller en amerikansk monstermodell kommer du finna att den lever upp till alla dina behov. Det är en typ av bil som kommer vara med dig flera år framöver och som kan hantera allt från äventyrliga terränger, hobbyattiraljer, barnleksakshögar till bilsemesterpackningen. SUV:en – en bil för livets alla stadier helt enkelt! 

Är du dessutom intresserad av ytterligare hållbara alternativ bör du spana in detta blogginlägget om nya elbilar som även inkluderar en och annan SUV!   

Är du nu redo att investera i en SUV? Kontakta oss här så hjälper vi dig med finansiera köpet!

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Dags för en
road trip?

-

Se då till att du sitter i en säker bil. Vi hjälper dig att finansiera bilköpet till en låg månadskostnad.