Ansök om lån

In-car Delivery – nyheten inom nätshopping Publicerat 28 november 2017 under kategorin Bilinspiration

Bild: Volvo Cars

Volvo Cars imponerar med sin nya tjänst In-Car Delivery. Alla vet vad home delivery är – att få något som man köpt på nätet levererat hem till dörren. Varför skulle inte kunder som shoppar på nätbutiker lika gärna kunna få sina varor levererade till bilen? In-Car Delivery är en perfekt lösning för de med flera boenden, de som pendlar mellan städer och de som ständigt är på språng. Många företagare idag, speciellt säljare som använder bilen dagligen, lever en stor del av sina liv i bilen – mellan jobb, på väg hem eller till kontoret. Bilen blir då en ny naturlig punkt för leveranser vilket Volvo har plockat upp med sin nya tjänst.

Beställ varor på nätet och få de levererade till din baklucka.

Såhär går det till:

  1. Först och främst behöver du vara Volvo-kund för att kunna utnyttja denna tjänst. Det kan dock hända att någon konkurrent eller något leveransföretag kommer kunna erbjuda en liknande tjänst i framtiden. Om du är Volvo-kund registrerar du dig här med ditt Volvo ID.

  2. Shoppa bland Volvos partners – det finns endast ett begränsat antal nätbutiker att välja bland idag. Bland företagen som det går att shoppa från för att få varorna levererade till sin bil, finns bland annat Mat.se, Intersport och Eleven. Förhoppningsvis tillkommer fler i framtiden.

  3. Varan levereras till bilen genom att Volvos partners får en temporär nyckel till bilen.

Nya möjligheter för företag

Detta nya leveranssätt öppnar upp möjligheter för företag att nå ut snabbt och smidigt till sina kunder. Kunderna värderar snabb leverans högt och med nya kreativa lösningar som denna kan leveransen ske både smidigt och bekvämt. Många konsumenter väljer nätbutiker och värderar köpupplevelsen efter hur enkel leveransen är.

Tror du att Volvo får vara ensamma på marknaden med In-Car Delivery eller kommer något annat företag snart erbjuda en liknande tjänst?

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

8 augusti 2017

Polisens nya vrålåk

Visst känns det viktigt att polisen kör runt i de absolut bästa, mest gedigna bilarna som finns när de är ute och gör gatorna säkrare? Du vet kanske att den svenska polisen sedan länge kört Volvo. Nu ersätts favoriten XC70 med nya V90 Cross Country. Vi gillar testet som Teknikens Värld gj…Läs mer »

30 oktober 2018

Nissan LEAF - global prisvinnare i miljökategori

Nissan LEAF  har blivit utsedd till “2018 World Green Car”! Det är en prestigefylld utmärkelse som World Car Awards varje år delar ut tillsammans med en rad andra utmärkelser. Utmärkelsen delades ut den 28 mars på New York International Auto Show. Nissan Leaf är världens mest säljande …Läs mer »

15 september 2018

Japanska bilmärken - våra tre starkaste favoriter

Japanska bilmärken finns det många! Många av dem är dessutom omåttligt populära på våra svenska vägar. Japanerna är kända för att tillverka teknik av hög kvalitet, det gäller även när det kommer till bilar. Vi har därför satt ihop en liten artikel med fokus på våra tre favoriter …Läs mer »

Visa allt i kategorin Bilinspiration

Stäng