Ansök om lån

Guld-Porsche i endast 500 exemplar Publicerat 13 juni 2017 under kategorin Bilinspiration

Det guldskimrande vrålåket Porsche 911 Turbo S Exclusive Series blir den snabbaste turbon hittills med upp till 607 hästkrafter! Om du är intresserad av riktigt exklusiva lyxbilar borde du hålla dig uppdaterad om Porsche Exclusive Manufaktur i Zuffenhausen som är en nyinrättad avdelning som har i uppdrag att producera extraordinära och tämligen sällsynta lyxbilar.

Guld-porschen produceras väldigt exklusivt i endast 500 exemplar, så om du vill lägga vantarna på en av dessa bilar måste du vara snabb. Prislappen ligger på motsvarande ca. 2,5 miljoner kronor, men då kan du se fram emot en riktigt klassisk sportbil i en ny exklusiv tappning.

Porsche 911 Turbo – superbil sedan 1974

Den allra första 911 Turbon presenterades på Paris Motor Show år 1974 till besökarnas häpnad och räknas som en av de allra första superbilarna. Det som imponerar då som nu är bilens superlativa prestanda kombinerat med dess effektivitet och förmåga att ändå fungera som en vardagsbil, även om det är en oerhört lyxig sådan.

Vad är nytt med Porsche 911 Turbo S Exclusive Series-upplagan?

Exteriören är en lätt konstruktion tillverkad i mestadels kolfiber. Färgen är handmålad och benämns som Gold Yellow Metallic. Interiören är inspirerad av exteriören och är även den definierad av kolfiber till exempel som materialval för den dekorativa panelen kring instrumentbrädan. Även mycket av interiören är handgjort som de exklusiva bilmattorna med läderdetaljer. Läderinteriören är svart med fina gulddetaljer. Men det mest exklusiva med denna lyxbil blir ändå uppgraderingen av hästkrafter med hela 27 hp till 607 hp.

Lyxbilar säljer som aldrig förr dels på grund av ökad leasing både för företag och privat. Läs mer här. Vilken lyxbil drömmer du om?  Om kostnaden spelar mindre roll för dig så har vi listan med världens dyraste bilar.

/Vännerna på MyMoney

Bildmaterial: http://www.porsche.com/usa/models/911/911-turbo-s-exclusive-series

Relaterade artiklar

19 december 2017

Med 2017 i backspegeln

Det gångna året har kantats av spännande nyheter och debatter vad gäller bilar. Vi har skrivit om allt från att svenskar blir glada av att köpa bil, den ökande utvecklingen av självkörande bilar, nya läckra sportbilar på marknaden, bonus-malus, företagsleasing, den livliga debatten om di…Läs mer »

28 september 2020

Monsterbilar - riktiga värstingar!

Monsterbilar – extrema bilar när de är som allra bäst! Oavsett om det gäller storlek, prestanda eller snygghet, har vi samlat de monsterbilar vi tycker är coolast! Häng med när vi spanar in några riktiga värstingar. Monsterbilar Många förknippar kanske termen monsterbilar med monste…Läs mer »

28 juni 2019

Höstens coolaste bilmässor - här är listan!

För bilnörden finns det nog inte många saker som toppar ett besök på en riktigt cool bilmässa. Vi har sniffat upp de mest spännande bilmässorna i Sverige och världen i höst. Häng med när vi trendspanar inför bilåret 2020! På bilmässor har man oftast chansen att se nya spännande mode…Läs mer »

Visa allt i kategorin Bilinspiration

Stäng