De mest högteknologiska bilarna just nu!

Publicerat 1 juni 2023 under kategorin Bilinspiration

-

Bilar + Teknik = Kärlek! Dagens bilar har blivit otroligt high-tech, med kameror, stora multimedia-displayer och självkörning. Tekniken i dagens bilar ligger långt i framkant och ger oss en inblick i hur framtidens bilar kan komma att se ut. Men vilka är egentligen de mest högteknologiska bilarna vi har? Låt oss ta en titt på bilarna där tekniken tar över! 

High-tech bilar! 

Idag är bilar och det senaste inom teknik sammanflätat, men ibland kommer det en bil som tar tekniken ett steg längre. Idag ska vi se på de 5 mest högteknologiska bilarna – denna listan kan bli lång, så det fanns vissa krav på den! 

  1. De måste vara eldrivna
  2. De måste gå att köpa
  3. De får inte vara modifierade utanför fabrik

Med dessa kraven satta har vi undvikit alla konceptbilar, egenbyggda teknikmonster och miljardbilar som inte går att köpa. Nu dyker vi ner i de mest högteknologiska bilarna!  

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang – kanske den sista bilen vi trodde skulle elektrifieras, men här är den! Bättre, stiligare och mer teknikfylld än någonsin! Ford Mustang Mach-E finns i tre olika utföranden och du kan utrusta bilen med upp till 487 hk (358 kW)!

Förutom den sanslösa kraften i bilen så är även tekniken uppvriden till 11! Du får det senaste inom assisterad körning och system för undanmanöver. Med “FordPass” kan du koppla din telefon till bilen och således låsa upp en rad egenskaper! Du kan se batterinivån och körsträckan som finns kvar, däcktrycket och andra systemdata, låsa / låsa upp bilen och tillochmed ställa in ett startschema så att bilen har precis de inställningar du vill när du sätter dig! Ford Mustang Mach-E är ett högteknologiskt underverk i kroppen av en muskelbil!

Ford Mustang Mach-E är den perfekta högteknologiska elbilen för dig som vill behålla muskelbils-känslan! Du kan läsa mer om Ford Mustang Mach-E här!

Mercedes-Benz EQS Sedan

Mercedes-Benz har länge varit kända för sin kvalitet och känsla för detalj. Deras nya EQS Sedan bryder inte den trenden. Med en elegant och stilren exteriör och stark prestanda med upp till 484 hk (658 kW) är detta en muskelbil i ett premiumpaket. Förutom en elegant exteriör så bjuder även EQS:en på en fantastisk högteknologisk och minimalistisk interiör design. Med två stora multimediadisplayer på instrumentbrädan får både föraren och passageraren en högteknologisk upplevelse. Mercedes-Benz EQS Sedan kommer även fullpackad med smarta hjälpsystem som assisterad körning och parkeringsassistent. 

Mercedes-Benz EQS Sedan är den perfekta högteknologiska bilen för dig som vill resa i hög komfort och stil. Du kan läsa mer om Mercedes-Benz EQS Sedan här!

Chevrolet Bolt EUV

Chevrolet ligger i teknologisk framkant med sin Bolt EUV. Bilen är 100% elektrisk och bjuder på 200 hk (149 kW) och gör 0-100 på endast 7 sekunder. Exteriören är stark och ikonisk med en detaljorienterad och premium interiör. Men tekniken slutar inte där – Chevrolet Bolt EUV är fylld till toppen med den senaste tekniken.

Chevrolet Bolt har ett “Super Cruise Package” som är en teknik inom självkörning. Till detta kommer också filcentrering, förbättrad avståndsmätning- och nödbromsning. Med Chevrolets app får du även data och diagnostik i realtid från bilen. Chevrolet Bolt EUV är en ikonisk bil fylld med den senaste tekniken! 

Detta är den perfekta elbilen för dig som vill resa i stil och komfort! Läs mer om Chevrolet Bolt EUV här!

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 är en högteknologisk stadsbil med en futuristisk design och imponerande prestanda. IONIQ 5 gör 0 – 100 km/h på endast 5,1 sekunder och har en räckvidd på hela 507 km vid fulladdning. Bilen är även utrustad med det senaste inom säkerhetsteknik, Hyundai Smart Sense, och förarassistans. 

Hyundai IONIQ 5 har en stor multimediadisplay som placerar alla viktiga funktioner vid fingerspetsen. Exteriört bjuder bilen på en stark och ikonisk stil som hyllar Hyundais designarv. Interiört är bilen öppen, rymligt, ljus och futuristisk. Hyundai IONIQ 5 är framtidens bil – idag!

Detta är  den perfekta elbilen för dig som vill resa i ett teknologiskt underverk! Läs mer om Hyundai IONIQ 5 här!

Tesla Model Y

Tesla var startskottet för att ta oss in i en elektrifierad värld och har länge legat i framkant av utvecklingen. Deras utbud består av Model S, 3, X och Y, där alla har olika målgrupper i åtanke. En av deras modeller, Model Y, är ett högteknologiskt underverk! 

Förutom den förväntade premiumkänslan så har Tesla Model Y en enorm 15-tums multimediadisplay för all kontroll samt Teslas välkända Autopilot. Självkörningen fungerar så väl med hjälp från alla de kameror runt bilen och visuell bearbetning av omgivningen i upp till 250 meter framför fordonet! Tesla har även “Tesla Vision” som upptäcker bilar i närheten som hjälper till med allt från parkering till att undvika kollisioner. 

Tesla Model Y är den perfekta elbilen för sig som vill ha kraft, komfort och det senaste inom tekniken! Läs mer om Tesla Model Y, och all dess teknik här!

Behöver du hjälp med finansiering?

Är du nu redo att investera i ett högteknologiskt fordon som kommer ta dig fram i stil! Vi hjälper dig att finansiera köpet, kontakta oss för vägledning och hjälp eller ansök om lån direkt här

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Dags för en
road trip?

-

Se då till att du sitter i en säker bil. Vi hjälper dig att finansiera bilköpet till en låg månadskostnad.