De 5 Bästa Cabbarna för Sommaren!

Publicerat 27 juni 2022 under kategorin Bilinspiration

-

De bästa cabbarna för sommaren! Sommaren är runt hörnet och med det kommer varma, soliga dagar ute på vägarna. Förutom sol och värme så finns det ingen annan frihet som liknar den känsla när du kan känna vinden genom håret och lukta på sommarens alla ljuvliga dofter – inte genom att ha rutan nere, utan genom att ha taket nere! 

I denna artikel kommer vi att gå igenom de 5 bästa cabbarna för sommaren! Slipa glasögonen för här kommer sommarens bästa bilar – utan tak!

Vilka är de bästa cabbarna för sommaren?

Fiat 500C Electric

sommarens cabbar fiat 500c electric 2

Fiat 500 är den lilla, smarta stadsbilen vi alla känner till och älskar. Men visste du att denna finns som cab? Fiat 500C Electric är nämligen morgondagens smarta stads-cab, i samma formfaktor vi är vana vid. Denna elektriska cab kommer med en 87kWh motor, motsvarande 118 hk, och en uppdaterad interiör. Den nya Fiat 500C Electric är rymligare än någonsin och fullsmockad med ny teknik för en hög komfort och körglädje. Även fast bilen är liten så är körsträckan lång! Du kommer nämligen upp till hela 320 km på en laddning, mer än nog för hela dagens körningar! 

Vill du ha morgondagens smarta stads-cab så är Fiat 500C Electric det självklara valet! Läs mer om bilen här!

Mini Cabrio

sommarens cabbar mini cabrio 3

Den klassiska Mini utan tak, nämligen Mini Cabrio, är tillbaka med en nyslipad och uppdaterad design som behåller de klassiska runda dragen. Bilen finns i 3 varianter – Cooper, Cooper S och John Cooper Works, där Cooper-modellen startar på 136 hk och går upp till hela 231 hk med Cooper Works. Bilen kommer med en uppdaterad interiör och en helt färsk multifunktionell 5-tums skärm som ersätter de traditionella mätarna. 

Cabben har ett tak av tyg och har en elektrisk 3-i-1 sufflett som bara tar 18 sekunder att öppna och stänga. Bilen kommer även med smarta funktioner som ett solläge där suffletten är uppfälld 40 cm och en Easy-Load lucka för bagageutrymmet. 

Letar du efter den klassiska Minin med smarta funktioner för sommaren? Då ska du inte missa denna bil! Läs mer om Mini Cabrio här.

Audi TT Roadster

sommarens cabbar audi tt roadster 4

Audi ansluter sig till denna list av cabbar för sommaren med sin fantastiska Audi TT Roadster. Audis TT har länge varit en bil som följer det klassiska, stiliga och praktiska spåren. Med sin 2.0 liters TFSI motor ger denna bil dig hela 194 hk, som basmodell! Du kan faktiskt utrusta denna bil hela vägen upp till 245 hk. Beroende på motorval så dricker bilen endast 7 – 8,1 liter / 100 km. Audi TT Roadster har en modern och stilren interiör som verkligen ger en känsla av exklusivitet! 

Detta är bilen för dig som letar efter ett premiumval, både interiört och exteriört. Audi TT Roadster är en sportig bil såväl som en praktisk och genomtänkt. Detta är bilen för dig som vill resa i både kraft och stil! Läs mer om Audi TT Roadster här. 

Lexus LC Convertible 

sommarens cabbar lexus lc convertible 5

Lexus LC Convertible är inte cabben för alla! Med en prislapp strax över miljonen är detta i högsta grad en premiumbil. Lexus LC Convertible har en trolig sportig, modern och uttrycksfull exteriör med en sufflett i tyg. Kupén är klassisk och stilig, precis som man kan förvänta sig för den här prislappen. Denna cab kommer med många smarta funktioner och en helt uppdaterad interiör. Bilen har en otroligt stark 5 liters V8 motor med hela 477 hk och gör 0 – 100 på endast 4,7 sekunder! 

Lexus LC Convertible är verkligen en premiumbil, kanske även lyxbil, med en förarfokuserad interiör och en sportig exteriör. Fokuset ligger kring din upplevelse och det märks verkligen i alla designbeslut längs vägen! Vill du ha fart och lyx, då är Lexus LC Convertible bilen för dig! Läs mer om bilen här.

BMW Z4 Roadster

sommarens cabbar bmw z4 roadster 6

BMW Z4, kraftpaketet och stilpaketet, i en och samma bil! Denna fantastiska cabbe  har en sportig och levande exteriör design. Suffletten på denna cab är i tyg och BMW har utrustat denna cab med deras “Air Breathers”, som är ett effektivt sätt att minska luftmotståndet genom att kanalisera luft från hjulhusen. Bilen kommer även med det nyaste inom interiör teknik, med system som fulla digitala displayer, körassistans och även en smart personlig assistent! 

BMW Z4s motor startar på 194 hk och går hela vägen upp till 335 hk! Toppmodellen gör 0 – 100 på endast 4,5 sekunder och drar under blandad körning fortfarande endast 8 liter / 100 km! Detta är verkligen ett kraftpaket till cabbe. Är du på jakt efter en bil med banbrytande design, fantastisk kraft och toppmodern interiör så är BMW Z4 Roadster bilen för dig! Läs mer om den här.

Vill du ha lite mer inspiration till somriga retrobilar så läser du mer här: Snyggaste sommarbilarna.

Solen och värmen är här och nu öppnar vi taket! Är du nu redo att investera i en ny cab för sommaren?

Kontakta oss här så hjälper vi dig med finansiering av köpet!

/Vännerna på MyMoney

Relaterade artiklar

Dags för en
road trip?

-

Se då till att du sitter i en säker bil. Vi hjälper dig att finansiera bilköpet till en låg månadskostnad.