Om MyMoney

-

MyMoney Europe AB är ett kreditbolag med tillstånd från Finansinspektionen att bedriva utlåning och förmedling av krediter till hushåll och företag.

Vi driver en egenutvecklad teknisk plattform som förbinder detaljhandlare, konsumenter och utvalda bankpartner i ett finansiellt ekosystem, i syfte att skapa värde för alla parter.

MyMoney erbjuder svenska hushåll enkel och ändamålsenlig finansiering av större inköp till attraktiva villkor. Vi ger våra utvalda bankpartner tillgång till ett flöde av låneansökningar från konsumenter som söker lån för viktiga investeringar.

Vi skapar värde för våra anslutna handlare genom att hjälpa dem att sälja mer och fortare och därigenom stödja deras affärstillväxt.

MyMoney har även egen kreditgivning som sker jämte bolagets bankpartner och på samma villkor som dessa har.

Vi har hjälpt mer än 70000 svenskar att finansiera viktiga inköp och har ca 2000 handlare anslutna i vårt nätverk.

MyMoney är en ung, snabbväxande aktör i en bransch som står inför stora förändringar. Vi använder teknik och nya ideér för att utvecklas och ständigt förbättra våra produkter för kunder och partner.

Vår vision är att stegvis bygga en digital nichebank för 2020-talets Open Banking-miljö med såväl egna banktjänster som tredjepartstjänster och produkter som tillsammans gör MyMoney till en värdefull plattform för bolagets kunder inom ett brett segment av deras vardagsekonomi.

Kontakt information

Malmö

Postadress

Box 4305, 203 14 MALMÖ

Vill du kontakta MyMoney? Här hittar du våra kontaktuppgifter.