MyMoney - Dela upp livets stora köp

På MyMoney är vi specialister inom finansiering och service. Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Smidig och säker hantering med en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad vi brinner för.

Tryggt

På MyMoney tar vi alltid säkerhet på största allvar och du kan vara säker på att dina uppgifter är i tryggt förvar.

Smidigt

Det är smidigt att ansöka om ett lån hos MyMoney. Du kan givetvis ansöka både på dator eller smartphone och du signerar snabbt och tryggt digitalt med BankID.

Personligt

MyMoney älskar bra service. Om du vill får du alltid en personlig kontakt som fungerar som bollplank och rådgivare.

För återförsäljare
-
Öka din försäljning

Med MyMoney Pay kan du med några klick hjälpa en potentiell köpare att delbetala sitt köp. I Pay är många olika kreditgivare anslutna vilket gör att ni får fler godkända ansökningar. Det betyder fler kunder och ökad försäljning

  • Fler godkända ansökningar
  • Fler kunder
  • Mer försäljning
MyMoney Pay Product Display

För privatkunder
-
Det är dina pengar, du bestämmer hur dom skall användas.

Har du ett större köp som du vill dela upp?

Ingen bindningstid
Vi på MyMoney kan hjälpa dig. Vi hjälper mer än 20 000 kunder varje år och här får du snabba och flexibla lån med hög personlig service. Hos MyMoney lånar du pengar med låg ränta och utan bindningstid. Din ränta bestäms individuellt och vi gör alltid vårt bästa för att hitta en lösning som passar dig.
Smidigt
Det är smidigt att ansöka om ett lån hos MyMoney. Du kan givetvis ansöka både på dator eller smartphone och du signerar snabbt och tryggt digitalt med BankID.
Enkelt
Processen är enkel. Du ansöker online (eller på telefon), du är garanterad ett snabbt svar och du kan ha pengarna på kontot inom ett par timmar vilket är en stor fördel när du skall göra upp exempelvis en bilaffär. När du fått ett lånelöfte kan du genom ett enkelt knapptryck signera lånet online med BankID. Ditt lånelöfte är giltigt i 30 dagar så du har god tid på dig att fundera och planera ditt köp.
Flexibelt
Hos MyMoney kan du låna upp till 350 000 kronor, månadskostanden är flexibel och du kan enkelt betala av mer utan att det kostar något extra. Några grundläggande saker vi vill att du uppfyller är att du är över 18 år, folkbokförd i Sverige, fri från betalningsanmärkningar och att du har en fast inkomst.
Du bestämmer
Att ta ett lån är ett stort beslut och det finns mycket att tänka på. Det är bra om du jämför olika alternativ innan du fattar ett beslut. Vi är säkra på att du kommer att få en bra kundupplevelse hos oss, men jämför oss gärna. Och snälla: Är det något du undrar över eller som är oklart, fråga. Vi finns här för att hjälpa till.
Personligt
Några vanliga frågor vi brukar få är: Har jag råd, vad har ni för krav på era låntagare, är ett lån med låg månadskostnad alltid det bästa alternativet? På MyMoney får du alltid snabb och suverän service av våra kompetenta rådgivare. Du tilldelas en personlig kontakt som guidar dig i dina beslut.

För ett annuitetslån på 200000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.75 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 6.96 %. Totalt belopp att betala: 292350 kr. Månadskostnad: 2030 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Rekommenderas
Så oerhört hjälpsamma och tålmodiga, förklarade allt tydligt och besvarade alla mina knasiga frågor. Kan verkligen rekommendera MyMoney! /Joppe
Snabbt
Gick väldigt fort och få lånet och väldigt trevlig personal som ringde och talade om nyheten. /Ulf
Så trevliga...
Mycket snabbt och enkelt samt ett mycket trevligt bemötande. /Kenneth

Vårt mål är att
du ska bli nöjd!

-

Snabbhet, enkelhet och utmärkt service är återkommande ord i våra kundomdömen, läs dem gärna på Trustpilot.

De omdömen som visas ovan är ett manuellt urval av våra femstjärniga omdömen. Trustpilot säkerställer att de omdömen som publiceras kommer från verkliga personer samt arbetar aktivt mot falska omdömen. Läs mer här.
MyMoney samlar inte aktivt in omdömen från våra kunder. Samtliga omdömen är så kallade organiska omdömen, det vill säga personer som aktivt gått till Trustpilot för att lämna ett betyg om oss. Vårt snittbetyg är baserat på alla omdömen av både verifierade och icke-verifierade användare med hänsyn till tidsrymd, frekvens och bayesianskt medelvärde.
Läs mer om hur snittbetyget beräknas här.
På Trustpilot visas alla omdömen oavsett betyg.

Kolla in våra artiklar för att få tips och råd om ditt framtida köp!

-
Upptäck skador innan husköp: En guide för att undvika bekymmer.

Att köpa ett hem är en av de största investeringarna de flesta någonsin kommer att göra. För att säkerställa att du inte stöter på oväntade överraskningar efter köpet kan det vara av vikt att noggrant inspektera huset för eventuella skador innan du går vidare med affären. Vi tar dig igenom olika sätt du kan identifiera […]


Läs mer av Upptäck skador innan husköp: En guide för att undvika bekymmer.

De bästa laddhybriderna för 2024. Vi har listan!

Ta del av de bästa laddhybriderna för året. Vilka finns det och vad gör dem speciella? Häng med i dagens inlägg där vi dyker in i världen av laddhybrider! Laddhybrider – En elektrifierad framtid Är du redo att ta steget in i framtiden med en miljövänlig och kraftfull laddhybrid? Då har du kommit till rätt […]


Läs mer av De bästa laddhybriderna för 2024. Vi har listan!

Vilken sparform passar dig? Våra bästa spartips!

Att spara pengar är en viktig del av en sund ekonomi. Men med så många olika sparformer att välja mellan kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för dig. Oroa dig inte! Vi har samlat de bästa sätten att spara pengar för att hjälpa dig att hitta den sparform som passar bäst […]


Läs mer av Vilken sparform passar dig? Våra bästa spartips!